70–74-vuotiaiden rokotukset alkavat Pälkäneellä ja Kangasalla

Ajanvaraus 70-74-vuotiaiden koronarokotuksiin käynnistyi Pälkäneellä ja Kangasalla maanantaina 29. maaliskuuta kello 8 aamulla. Tämän ikäryhmän rokottamiseen päästiin siirtymään ennakoitua aiemmin, sillä Kangasala sai ylimääräisen rokotetoimituksen. Myös 75-79-vuotiaiden ja yli 80-vuotiaiden ajanvaraus jatkuu edelleen. Yhteistoiminta-alueen tavoitteena on saada rokotettua kaikki yli 70-vuotiaat viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Uusia rokotusaikoja annetaan THL:n suosituksen mukaan tällä hetkellä ensisijaisesti ikääntyneille ja vasta tämän jälkeen 1. riskiryhmään kuuluville. Ajanvaraus 1. riskiryhmään kuuluville 16-69-vuotiaille ei ole käynnissä. Ajanvaraus käynnistyy uudelleen, kun valtaosa yli 70-vuotiaista on saatu rokotettua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?