Kangasalla järjestetään viikon kestävä ravintolatapahtuma

Ravintolat esittäytyvät ensi viikolla Kangasalla kaupungin matkailuyhtiön Visit Kangasalan tuottamassa uudessa tapahtumassa.

Syö Kangasalla -ravintolaviikkoa vietetään 19.–25. huhtikuuta. Viikon tarkoituksena on tehdä tunnetuksi kaupungin ravintolatarjontaa.

Tapahtumaviikossa mukana olevat ravintolat ja kahvilat myyvät viikon ajan valikoituja annoksia ja tuotteita kymmenen euron hintaan. Annoksia myydään mukaan ja koronarajoitusten rajoissa ravintoloissa nautittavaksi. Aukioloajat ja tarkemmat tiedot löytyvät ravintoloiden omilta sivuilta.

Tapahtumassa mukana ovat Gino’s ravintola, Kahvila Novellia, Kaivannon Grilli, Kangasalan Kebabkopla, Kirkkoharjun kahvila, Konditoria ja Ravintola Paakari, Linkosuo Mannakorven kahvila, Lounaskahvila Zerafiina, Lounaskievari, Pancho Villa, Pastapiste, Pepper Bar & Restaurant, Pizzeria Bella-Roosa, Ravintola Aryana, Subway ja Vehoniemen Automuseon kahvila.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?