Kasvun verso -palkintoa haetaan Tehdään ja ollaan -ryhmän toiminnalla

Tampereen hiippakunta jakaa vuosittain Kasvun verso -palkinnon toiminnalle, jossa on onnistuttu kehittämään seurakuntalaisten aktiivista toimijuutta. Hiippakunnan antamalla huomionosoituksella seurakuntia halutaan rohkaista tunnistamaan uusia kasvun versojaan.

Hiippakuntavaltuuston palkitsema ryhmä saa lahjoitettavakseen tuhat euroa sellaiselle paikalliselle taholle, jonka toiminnan uutta versoa se edelleen haluaa tukea ja kannustaa. Näin palkinto ruokkii seurakunnan ”versostoja” ja liittymistä paikallisen yhteisön ja paikkakunnan elämään.

Vuonna 2020 Pälkäneen seurakunta oli mukana kilpailussa Torikahviolla ja Luopioisten kappeliseurakunta Vierellä kulkijat – toiminnalla. Vierellä kulkijat olivat viiden parhaan joukossa. Kirkkoneuvosto päätti, että seurakunta osallistuu Kasvun verso -palkinnon hakuun Tehdään ja ollaan yhdessä -ryhmän toiminnalla.

 

Lue lisää:

Luopioisten Vierelläkulkijat jo neljän parhaan joukossa – nyt Irma Jäppi ja Tellervo Kotamäki jännittävät, tuleeko voitto

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?