Kangasalan kaupunginjohtajan virtuaalitapaamiset laajenevat muihinkin toimintoihin

Torstain 20.5. kaupunkilaisten kysymyksiin vastaa elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala.

Alkuvuodesta Kangasalla kokeiltiin kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisia kahden livetapaamisen muodossa. Suorassa lähetyksessä katsojat saivat esittää kaupunginjohtaja Oskari Auviselle kysymyksiä ja kehitysehdotuksia kaupungin palveluihin liittyen. Kysymyksiä sai lähettää myös ennakkoon. Suuren suosion saavuttanut kokeilu laajenee nyt kaikki kaupungin palvelukeskukset kiertäväksi tapahtumasarjaksi.

Seuraavan kerran ajankohtaisia kysymyksiä voi esittää torstaina 20.5. kello 16 Kangasalan teknisen keskuksen livelähetyksessä. Kysymyksiin vastaavat elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala ja rakennuspäällikkö Merja Saarilahti. Kysymykset voivat koskettaa kaikkia teknisen keskuksen toimintoja, kuten kaavoitusta, rakentamista, pysäköintiä, leikkipuistoja, ateria- ja siivouspalveluita tai vapaa-ajan viettoa kaupungissa. Ennakkokysymyksiä tilaisuuteen voi jättää 12.5. saakka osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi.

Kesän jälkeen livet jatkuvat syyskuussa. Sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen järjestetään 8.9. ja sosiaali- ja terveyskeskuksen livetapaaminen 2. marraskuuta.

Kangasalan kaupunki kokeilee vuorovaikutteisia virtuaalitapaamisia pitkin vuotta, ja niiden tavoitteena on edistää vuoropuhelua kaupungin ja sen asukkaiden välillä. Jatkossa vuosittain tullaan näkemään 4–6 virtuaalitapaamista, joissa kaupunginjohtaja ja palvelukeskusten edustajat vastaavat katsojien kysymyksiin.

Kaikki vuoden 2021 tapaamiset järjestetään Teams live -tapahtumina. Tilaisuuksiin voi osallistua suorana, tai niiden nauhoitteet voi katsoa jälkikäteen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?