Sorolan montun pysäköintialueen laajentaminen alkaa ensi viikolla

Kangasalan kaupunki aloittaa Sorolan montun pysäköintialueen rakentamisen. Rakentamisen on tarkoitus alkaa maanantaina 3. toukokuuta ja valmistua kuun loppuun mennessä.

Sorolan montun nykyinen pysäköintialue laajennetaan. Työ sisältää muun muassa maaleikkauksien ja rakennekerroksien tekoa. Pysäköintialue rakennetaan murskepintaisena. Nykyinen ratsastusreitti linjataan pysäköintialueen kohdalta uudelleen.

Työmaa-alue sijoittuu Asemantien varteen, ja pysäköinti työmaa-alueella on kielletty. Sorolan virkistysalueelle tulevia pyydetään pysäköimään autonsa Kyötikkälän urheilukeskuksen pysäköintipaikalle (Lätsä-Pekan tie 4), josta on kulkuyhteys Sorolan montun virkistysalueelle. Myös Tursolan koulun pysäköintipaikkaa (Asemantie 142) voi käyttää kouluajan ulkopuolella.

Työmaa-alue ja Kyötikkälän urheilukeskuksen pysäköintialue kartalla.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?