Sydän-Hämeen Lehden kuntavaalisivusto kokoaa yhteen vaaliuutiset ja ehdokkaiden mielipidekirjoitukset

Sydän-Hämeen Lehden toimitus on seurannut kuntavaaleja paikallisesta näkökulmasta tiiviisti koko kevään ajan, ja vaalijutut ovat näkyneet vahvasti sekä shl.fi:ssä että painetussa lehdessä. Pelkästään vaaliaiheille omistettu Sydän-Hämeen Lehden kuntavaalisivusto löytyy osoitteesta shl.fi/kuntavaalit.

Kuntavaalisivusto kokoaa yhteen kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden lähettämät mielipidekirjoitukset. Sivustolta löytyy myös perustietoa puolueista ja vaaleista.

Vaalisivustolta pälkäneläiset ja kangasalalaiset äänestäjät saavat paljon tietoa äänestyspäätöksensä tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalisivusto täydentyy vaalien lähestyessä

Toukokuun edetessä vaalisivustolla julkaistaan Sydän-Hämeen Lehden vaalikone, joka on äänestäjille kätevä työkalu ehdokkaiden mielipiteiden vertailuun ja oman ehdokkaan etsimiseen. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Sydän-Hämeen Lehden toimitus.

Ehdokasasettelun vahvistamisen 14.5. jälkeen vaalisivustolla julkaistaan myös Pälkäneen ja Kangasalan ehdokasgalleria, jossa ovat esillä kaikki paikalliset ehdokkaat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?