Kaupunki järjestää Kangasalla asuville nuorille avoimen tapahtumakurssin

Kangasalan kaupunki järjestää kangasalalaisille nuorille avoimen tapahtumakurssin. Ensimmäistä kertaa syksyllä 2021 järjestettävällä kurssilla nuoret saavat itse päättää minne ja millaisia tapahtumia he haluavat kaupungissa syyslomaviikolla järjestää. Tapahtumakurssille osallistuvat nuoret vastaavat itse tapahtuman toteutuksesta, mutta saavat siihen apua tapahtuma-alan ammattilaisilta. Ilmoittautuminen kurssille on nyt avoinna.

Tapahtumakaupunki 2021 on Kangasalan nuorisovaltuuston, nuorisopalveluiden ja kaupungin 13–29-vuotiaille suuntaama tapahtumakurssi. Kurssi on suora vastaus nuorten toiveeseen saada lisää tekemistä ja tapahtumia kaupunkiin. Kurssin aikana nuorille opetetaan tapahtumien järjestämistä, ideoidaan uusia tapahtumakonsepteja ja tuotetaan nuorten toiveiden mukaan yksi isompi tai pienempiä tapahtumia syyslomaviikolle.

Kurssi alkaa elokuussa ja käsittää viisi yhteistä koulutuskertaa. Tapaamisissa käydään läpi tapahtumatuotannon eri vaiheita, kuten ideointia, lupaprosesseja, budjetointia sekä tapahtumamarkkinointia- ja viestintää. Kurssin tarkoituksena on opettaa nuoria tuottamaan tapahtumia itsenäisesti ja esitellä tarkoitukseen Kangasalla käytössä olevia tiloja, opettaa ottamaan yhteyttä oikeisiin tahoihin ja hakemaan mahdollista rahoitusta tapahtumien toteutukseen.

Ilmoittautuminen tapahtumakurssille on nyt avoinna ja mukaan voi ilmoittautua 10. elokuuta saakka. Ilmoittautumislinkki löytyy kaupungin verkkosivuilta. Tapahtuman suunnittelu alkaa alkusyksystä ja siitä laitetaan tarkempaa informaatiota kaikille ilmoittautuneille. Tapahtumakurssi ja sen myötä syntyvät tapahtumat järjestetään vallitsevan koronavirustilanteen puitteissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?