Arto Palmusta Kangasalan lukion 22. kunniaylioppilas

Epidemiologian dosentti Arto Palmu valmistui Kangasalan lukiosta vuonna 1986.

Kangasalan lukion 22. kunniaylioppilas on vuonna 1967 syntynyt epidemiologian dosentti Arto Palmu. Palmun tutkimusura lähti käyntiin Kangasalla vuonna 1994, kun silloiset terveyskeskuksen ylilääkärit ehdottivat Palmua tutkimuslääkäriksi pneumokokkirokotetutkimukseen. Tuolloin käynnistynyt tutkijan ura jatkuu edelleen samoissa merkeissä.

Pääsaavutuksekseen työurallaan Palmu kokee erityisen laajojen satunnaistettujen kliinisten rokotetutkimusten toteuttamisen ja uuden toimintatavan kehittämisen suomalaisessa infrastruktuurissa. Tällä hetkellä Palmu toimii Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Hyvinvointivaikuttajat-osastolla tutkimuspäällikkönä. Vuonna 2020 Suomen Epidemiologian Seura ry valitsi Arto Palmun vuoden epidemiologiksi.

Arto Palmu valmistui Kangasalan lukiosta vuonna 1986. Palmun toiminta on kunniaksi koulullemme ja luo tulevaisuuden uskoa opiskelijoille. Kunniaylioppilas-tunnustus luovutetaan Kangasalan lukion lakkiaisjuhlassa 5.6.2021.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?