Arboretum Frick avasi ovensa Kangasalan Liuksialassa

Arboretum Frickin johtavana ajatuksena on ollut eri lajikkeiden ohella kauneus ja tunnelma, kertoo Erkki Frick.

 

Yksityinen maisema- ja metsäpuutarha Arboretum Frick avautui ensimmäistä kertaa yleisölle sunnuntaina 16. toukokuuta. Harrastajapuutarhuri Erkki Frick on rakentanut arboretumia 1980-luvulta lähtien. Liuksialan Kotihaantiellä sijaitsevalla 3,2 hehtaarin alueella on yli 500 puu- ja pensaslajiketta: alppiruusuja, atsaleoja, pioneita, ruusuja ja monia harvinaisuuksia kuten magnoliapuita. Kuva: Merja Palin.

Pääsymaksullinen Arboretum Frick on avoinna torstaisin ja sunnuntaisin 16. toukokuuta–15. elokuuta kello 12–16. Arboretumissa palvelee myös kahvila. Pysäköintialueet sijaitsevat Kotihaantien varressa ja Liuksialan koulun pysäköintialueella, josta kohteeseen on matkaa noin 500 metriä. Kuva: Antti Harkko.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?