Kevään uusien ylioppilaiden nimet ovat selvillä – Sydän-Hämeen lukioista valmistuu 125 ylioppilasta

Tämän kevään uudet ylioppilaat ovat selvillä. Ylioppilastutkintolautakunta lähetti kouluille tiedot ylioppilaista tiistaina aamulla.

Pälkäneen lukiosta valmistuu 20 uutta ylioppilasta. Kangasalan lukiossa valmistuneita on 105.

Kevään 2021 uudet ylioppilaat:

Pälkäneen lukio:

Juliana Aho, Aki Ala-Lahti, Onni Andrejeff, Miri Heinonen, Sofia Heinonen, Juuso Hiltunen, Juuso Härkönen, Emilia Ingman, Kosti Jaakkola, Henriikka Järvi, Samu Järvinen, Ayub Khan, Nea Mattila, Helena Nuut, Helmi Raivio, Rami Ristiharju, Aku-Jalmari Syrjä, Roosa Taipale, Joakim Unha, Elina Wallgrén.

Kangasalan lukio:

Siiri Ahlqvist, Hanna Ahola, Milla Ala-Lahti, Thomas Anderson, Vilma Eerola, Waltteri Eerola, Aada Ekmark, Stiina Forstén, Mona Gylling, Tobin Gylling, Hanna-Maari Haikkonen, Viivi Hakala, Oili Hakkarainen, Riikka Hakkari, Alisa Halonen, Hilla Hanhimäki, Nea Heikkilä, Siru Heikkilä, Niilo Heikkinen, 2Amanda Heinonen, Saana Hellsten, Rasmus Helminen, Alisa Heman, Sebastian Hirvelä, Mari Hirvonen, Atte Hjerppe, Joona Johansson, Tuuli Jokisalo, Sini Karvinen, Suvi Karvinen, Emma Keskinen, Silja Kielenniva, Nelli Kivistö, Ossi Klapuri, Matti Koivumäki, Lauri Kähönen, Arttu Lahtinen, Salla Lamminmäki, Petteri Lassila, Joel Lehikoinen, Iiro Lehtimäki, Kaisla Lehto, Roni Leppisaari, Joona Leppäaho, Liisasisko Luukkonen, Lauri Lähdekorpi, Senni Masanen, Helmi Mattsson, Eeva Myllö, Liisi Myllö, Atte Mäenpää, Oskari Mäkitammi, Aapo Mäkynen, Tuukka Mäntymäki, Alina Niemi, Elli Nieminen, Laura Nieminen, Niko Nikkilä, Virpi Nikkilä, Oskari Nukari, Eevi Ojala, Maria Olin, Olavi Orell, Natalia Paajanen, Aleksanteri Palomäki, Henni Parpola, Iiro Pekonen, Atte Perkiö, Matias Pessi, Joonas Petäjä, Henri Pitkänen, Mira Prusi, Emma Pölkki, Fanny Raikamo, Benjamin Ranto, Iida-Lotta Rautio, Justus Rintamäki, Atte Rydman, Sara Räikkönen, Anna Rämäkkö, Samuli Räty, Ronja Saario, Eemil Salo, Sofia Salo, Waltteri Santala, Karo Soranko, Anni Tamminen, Tuuli Toivonen, Niina Tomunen, Antti Tuominen, Viivi Ukonaho, Juho Uusitalo, Jaakko Valaja, Heta Valkama, Kristian Vesamäki, Inka Viksten, Helmi Virola, Juho Virola, Rebecca Vuorinen, Anni Välimaa, Emmi Wallenius, Joonas Yrttimaa.

Kaksoistutkinnon suorittaneet: Petteri Laukkanen, Aron Lukkarinen, Tuukka Ylisiurua.

 

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?