Sydän-Hämeen Lehden vaalikone auttaa äänestäjää oman ehdokkaan löytämisessä

Sydän-Hämeen Lehden vaalikone on julkaistu osoitteessa shl.fi/vaalikone. Vaalikone tarjoaa äänestäjälle näkökulmia oman ehdokkaan löytämiseen, sillä vaalikoneella voi tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiinsa. Vahvasti paikallisiin Pälkäneen ja Kangasalan teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Sydän-Hämeen Lehden toimitus.

Vaalikone on tärkeä osa Sydän-Hämeen Lehden kuntavaalisivustoa, joka löytyy osoitteesta shl.fi/kuntavaalit. Sivusto kokoaa yhteen kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden lähettämät mielipidekirjoitukset sekä perustiedot puolueista ja vaaleista. Lisäksi kuntavaalisivusto sisältää Pälkäneen ja Kangasalan ehdokasgallerian, jossa ovat esillä kaikki paikalliset ehdokkaat.

Vaalisivustolta pälkäneläiset ja kangasalalaiset äänestäjät saavat paljon tietoa äänestyspäätöksensä tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalikoneessa näkyvät ne ehdokkaat, jotka ovat rekisteröityneet Sydän-Hämeen Lehden vaalikoneen vastaajiksi. Ehdokkaat voivat edelleen rekisteröityä vaalikoneeseen, minkä jälkeen he saavat sähköpostiinsa vaalikonekutsun ja voivat tallentaa vastauksensa. Rekisteröityä voi osoitteessa shl.fi/ehdokkaalle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?