Pitääkö Kuohunparkissa leimata lippu maksuautomaatilla ennen poistumista, jos pysäköi alle kolme tuntia?

Alle kolmen tunnin parkkeerauksissa ei Kangasalan Kuohunparkissa ole tarpeen leimata pysäköintilippua maksulaitteessa. Kuvan tapauksessa kolmen tunnin pysäköintiaika on hitusen ylittynyt.

Kangasalan keskustan parkkitalossa Kuohunparkissa voi pysäköidä kolme tuntia ilmaiseksi, ja sen jälkeen pysäköinti muuttuu maksulliseksi.

Pääseekö parkkitalosta poistumaan ilman maksuautomaatilla leimaamista, jos pysäköintiaika on alle kolme tuntia?

– Jos pysäköinti on kestänyt alle kolme tuntia, ei lähtiessä tarvitse käydä maksuautomaatilla, vaan voi ajaa suoraan ulosajoon, kertoo Kuohunparkin pysäköintioperaattorina toimivan Finnparkin myynti- ja markkinointikoordinaattori Nora Räty.

Jos haluaa välttää ikkunan avaukset ja lipukkeiden kanssa pelaamisen, Räty suosittelee lataamaan Finnparkin kehittämän Moovy-sovelluksen.

– Rekisteröitymiseen tarvitsee vain puhelinnumeron, auton rekisteritunnuksen ja maksukortin tiedot. Kun palveluun on kerran rekisteröitynyt ja ottanut rekisterikilven kameratunnistuksen käyttöön, voi vain ajella halliin sisään ja ulos. Puomit avautuvat automaattisesti rekisteritunnistuksella, hän sanoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?