Kangasalla etsitään kaupungin kauneinta rakennusta – ehdotusten pohjalta laaditaan sähköinen kaupunkikierros

Kangasalan tekninen keskus etsii kaupungin kauneinta rakennusta. Kangasala-talo, Hotelli Kuohu, Kangasalan lukio vai Ravintola Paakari? Mikä ja missä on mielestäsi Kangasalan kaunein rakennus? Kerro, mikä rakennus ansaitsisi tulla palkituksi Kangasalan kauneimpana. Ehdotukset voivat olla julkisia tai yksityisiä rakennuksia ja sijaita missä päin tahansa Kangasalaa. Ehdotuksia voi jättää sähköisesti 30. kesäkuuta saakka osoitteessa https://q.surveypal.com/Mika-ja-missa-on-Kangasalan-kaunein-rakennus-/0 . Ehdotuksia voi jättää myös paperisessa muodossa Kangasalan kaupunki-infossa kuntavaalien ennakkoäänestyksen päätyttyä eli 9. kesäkuuta alkaen. Ehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan viisi kappaletta keväällä ilmestynyttä Priimaa pukkaa -arkkitehtuurikirjaa.

Onko esimerkiksi Hotelli Kuohu mielestäsi Kangasalan kaunein rakennus?

Ehdotusten pohjalta kehitetään sähköinen kaupunkikierros, jossa Kangasalaa esitellään sen arkkitehtuurin kautta. Opastus kierrokselle tapahtuu oman älypuhelimen välityksellä. Kierrokselle listatut rakennukset osallistuvat myös Kangasalan kaunein rakennus -kilpailuun, jossa kaikki kaupunkilaiset saavat äänestää niistä kaikkein kauneinta. Äänestyksellä valittu kaupungin kaunein rakennus palkitaan syyskuussa 2021.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?