Äänestäjä, löydä oma ehdokkaasi Sydän-Hämeen Lehden vaalikoneella

Sydän-Hämeen Lehden vaalikone on äänestäjän apuna oman ehdokkaan löytämisessä. Vaalikoneella voit tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiisi. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Sydän-Hämeen Lehden toimitus. Vaalikone löytyy osoitteesta shl.fi/vaalikone.

Sydän-Hämeen Lehden vaalinetistä löydät vaalikoneen lisäksi paljon muitakin vaalisisältöjä. Vaalinetti löytyy osoitteesta shl.fi/kuntavaalit.

Vaalinetti kokoaa yhteen kaiken oleellisen kuntavaaleista Akaassa:

Vaalisivustolta saat paljon tietoa äänestyspäätöksesi tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?