Vahvuuksia, heikkouksia ja mahdollisuuksia – Pälkäne kyselee asukkailta ja mökkiläisiltä näkemyksiä kuntastrategiatyön pohjaksi

Kuntastrategiaansa ja kuntabrändiään hiova Pälkäne toteuttaa kesän aikana kuntalaiskyselyn, jolla kerätään työn pohjaksi kuntalaisten ja kunnan vapaa-ajan asukkaiden näkemyksiä.

Kuntalaiskyselyssä tiedustellaan kuntalaisten rohkeitakin näkemyksiä Pälkäneen vahvuuksista, heikkouksista ja mahdollisuuksista. Kyselyyn toivotaan mahdollisimman paljon vastaajia eri ikäryhmistä ja eri puolilta Pälkänettä, jotta kuntalaiset olisivat edustettuina vastaajissa mahdollisimman laajasti. Näin kyselyn tulokset edustaisivat kattavasti pälkäneläisten ja vapaa-ajan asukkaiden näkemyksiä ja kokemuksia kunnan vetovoimasta, viihtyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Kuntalaiskyselyn tulokset julkistetaan elokuun lopulla, ja kyselyn antia tullaan hyödyntämään kuntastrategian ja -brändin päivitystyössä.

Kysely on avoinna 19.6. ja 15.8. välisenä aikana. Se on myös mahdollista täyttää paperiversiona kunnantalon asiakaspalvelupisteessä Keskustiellä ja Luopioisten kuntainfossa Museotiellä, mutta asiakaspalvelu ja kuntainfo ovat suljettuina 5.–25. heinäkuuta.

Kysymykset ovat pääsääntöisesti monivalintakysymyksiä, mutta kyselyssä on myös mahdollisuus jättää avointa palautetta kunnalle. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata.

Kyselyyn pääsee kunnan verkkosivuilta löytyvän linkin kautta tai osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/D54588C92754EABD .

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?