Niilo Hakolan raitti tuo uudet pelisäännöt keskuskentälle ja Urheilutielle

Keskuskentälle tehtävän uuden kadun rakennustyöt tuovat rajoituksia kentän käyttöön ja poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä Urheilutielle Kangasalan keskustassa.

Niilo Hakolan raitin rakentaminen alkaa juhannusviikolla. Rakennushanke on osa Vesaniemen alueen asemakaavan muutoksen toteuttamista, jonka myötä Urheilutien alueelle on tulossa uutta asuinrakentamista.

Nyt toteuttavalla osuudella rakennetaan keskuskentän alueelle katuja, kuivatusjärjestelmiä, katuvalaistusta sekä vesihuoltoa. Tulevina vuosina toteutetaan Urheilutien siirto, Niilo Hakolan raitin loppuosa sekä suunnitellut kevyen liikenteen järjestelyt kunnallisteknisine järjestelmineen.

Rakentamisen myötä osa keskuskentästä poistuu käytöstä. Työalue rajataan kentästä aitaamalla ja kulku kentän käytössä olevalle osalle tapahtuu huoltorakennuksen kautta. Työ aiheuttaa myös poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä Urheilutiellä. Urakoitsija tiedottaa lähikiinteistöjä työstä erikseen.

Kadunrakennusurakan pääurakoitsijana toimii Ylöjärven Kiviset Oy ja rakennuttajakonsulttina Welado Oy. Rakennustöiden on määrä valmistua syksyllä.

 

Lue myös:

Tarve perheasunnoille voitti huolen perinteikkään urheilukentän kohtalosta – Keskuskentälle ja toisen virastotalon paikalle rakennetaan asuntoja Kangasalla

Mikä ihmeen kaupunkipientalo?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?