Tampereen Kiakkoradio selostaa sekä Ilveksen että Tapparan liigaottelut

Syyskuussa aloittava Tampereen Kiakkoradio lähettää kaikki Ilveksen ja Tapparan liigaottelut kaudella 2021–22.

Tampereen Kiakkoradio korvaa vuonna 2013 aloittaneen Fun Tampereen perien tämän taajuuden 89,0 MHz.  Tampereen Kiakkoradio jalostaa edeltäjänsä kiekkotuotantoja ja haluaa luoda koko radioalan kehyksessä uusia konsepteja tamperelaisjääkiekon ympärille.

Uudella kanavalla huomioidaan erityisesti nykyaikaiset kuuntelutottumukset. Tampereen Kiakkoradio lanseeraa sekä Ilvekselle että Tapparalle omat verkkoradiot, jolloin oman joukkueen seuraaminen mobiilissa on mahdollisimman helppoa.

Tapparan pelit selostaa Juha ”Linkki” Lindgren, Ilveksen ottelut seuraa keltavihreänä äänenä jo aiemmilta kausilta tuttu ammattiselostaja Mikko Aaltonen. Tampereen Kiakkoradion tiimin täydentävät studioisännät Valtteri Makkonen ja Pasi Vainionperä.

– Tahdon kiittää kaikkia FUN Tampereen tekijöitä, yhteistyökumppaneita ja kuuntelijoita kuluneista  kahdeksasta vuodesta. Uskomme vahvasti, että monien uusien kuulijoiden lisäksi myös pitkäaikaisemmat seuraajamme löytävät Tampereen Kiakkoradiosta edelleen oman kanavansa, sanoo ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu.

Uuden kanavan lähetykset käynnistyvät Liigan alkaessa viikolla 36.

Tampereen Kiakkoradio on osa Radio Sun Oy:tä, joka kuuluu Pirmediat-mediaryhmään. Pirmedioihin kuuluu myös Sydän-Hämeen Lehti.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?