Keksi nimi uudelle koirapuistolle

Kangasalle rakennetaan parhaillaan kaupungin ensimmäistä koirapuistoa. Koirapuisto rakentuu Vatialaan Horsmakujan päätyyn, ja sen on tarkoitus valmistua loppuvuodesta. Nyt on mahdollisuus keksiä nimi tälle koirien ja koiranomistajien yhteiselle kohtaamispaikalle.

– Nähdäänkö Kangasalla tulevaisuudessa Nuuskulassa, Koirametsässä, Haukkulassa vai jossakin muualla? Kangasalan kaupungin tiedotteessa kysytään.

Nimiehdotuksia voi jättää sähköisesti, sekä fyysisesti kangasalalaisessa TopTassut-lemmikkiliikkeessä ja Kangasalan kaupunki-infossa 8.–22.9. Nimikilpailussa annetun parhaan ehdotuksen keksijä palkitaan lahjakortilla lemmikkiliikkeeseen.

Nimiehdotuksen koirapuistolle pääsee jättämään linkin kautta:
https://q.surveypal.com/Koirapuistolle-nimi-

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?