Tehdään hyvää

Löysin käsilaukun bussipysäkiltä. Tutkin sisällön ja totesin tärkeäksi henkilölle, joka oli vahingossa sen jättänyt pysäkille. Vein laukun poliisiasemalle.

Kotona internetin ihmeellisen maailman kautta tavoitin laukun omistajan. Hän tuli sangen onnelliseksi saatuaan tiedon, että kaikki on tallella. Hänen viikonloppunsa oli pelastettu. Itsellenikin tuli hyvä mieli.

Jorma Jussila.

Väistämättä nousee mieleen vapahtajamme opetus: kaikki mitä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää se heille. Uskon, että varsinkin näinä aikoina tarvitsemme ihan kaikkea myönteistä, mitä pystymme lähimmäisillemme tarjoamaan: seuraa, halauksia, hyviä tekoja ja ajatuksia.

Laitetaan hyvää liikkeelle.

Jorma ”Jommu” Jussila

erityisnuorisotyönohjaaja

Kangasalan seurakunta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?