Tulitaiteilija Tintti Mikkonen kruunaa Pimeen kaupan illan perjantaina

Pimeen kaupan iltaa vietetään Pälkäneellä tällä viikolla, perjantaina 24. syyskuuta. Yrittäjävetoinen ilta tuo liikkeisiin tavallista pidempiä aukioloaikoja, tavallista hurjempia tarjouksia ja muutaman ohjelmallisesti hiljaisemman vuoden jälkeen tavallista enemmän muutakin koettavaa.

Pimenevä perjantai huipentuu Firelady Tintti Mikkosen tuliakrobatiaesitykseen. Jo vuosikymmeniä tuli- ja valotaiteen parissa viihtynyt Mikkonen on alansa pioneereja, joka nousi laajempaan julkisuuteen viimeistään Talent Suomi -ohjelmassa esiintymisensä jälkeen. Mikkosen tulitaidetta pääsee ihailemaan Pälkäneen urheilukentällä kello 20 alkaen.

Varsinainen tapahtuma-aika Pimeen kaupan illan tempauksessa on kello 16–20, mutta yritykset voivat järjestää ohjelmaa ja aukiolonsa kuitenkin itse määrittelemiensä aukioloaikojen puitteissa.

Ilta tuo eteen tarjousten ja tulitaiteen lisäksi musiikkia, tarjoiluja, avoimia ovia ja työnäytöksiä paikallisissa yrityksissä ja niiden liepeillä.

Rauhallisemmissa merkeissä ovat liikkeellä muun muassa Pälkäneen seniorit, jotka päivystävät Onkkaalan torilla tapahtuman ajan. Yhdistys pyrkii tapahtumassa tavoittamaan eläkeikää lähestyviä tai äskettäin eläkkeelle jääneitä ihmisiä, jotka saattavat kokea eläkkeelle siirtymisen haastavana.

Tintti Mikkonen päättää Pimeen kaupan illan tempauksen perjantaina. Illan tunteihin mahtuu Pälkäneellä paljon muutakin ohjelmaa. Kuva: Kari Hiltunen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?