Walk in -rokotuspäivät luvassa Pälkäneelle ja Luopioisiin

Walk in -rokotuspäiviä on luvassa lähiaikoina sekä Pälkäneellä että Luopioisissa. Pälkäneellä ajanvaraukseton koronarokotusvastaanotto järjestetään Pälkäneen terveysasemalla perjantaina 8. lokakuuta kello 8.30–14. Luopioisten terveysasemalla koronarokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta tiistaina 12. lokakuuta kello 8.30–15.

Rokotukselle voivat mennä ilman ajanvarausta kaikki yli 12-vuotiaat kuntalaiset, jotka haluavat saada ensimmäisen rokoteannoksen, aikaistaa tehosteaikaansa tai ovat oikeutettuja kolmanteen rokoteannokseen. Ensimmäisestä rokotuksesta tulee olla vähintään kuusi viikkoa, toisesta rokotuksesta kaksi kuukautta. Käytössä on sekä Modernan että Pfizerin valmistetta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?