Drive in -elokuvaillan ovi vielä avoinna – ilmoittautumisaikaa jatkettiin

Kangasalan kulttuuripalveluiden ensi viikolla järjestämään drive in -elokuvailtaan voi saada vielä puskurin oven väliin.

Tiistaina 19.10. järjestettävän drive in -elokuvatapahtuman ilmoittautumisaikaa on jatkettu Kangasalla. Kahden elokuvanäytöksen ilmaistapahtumaan pääsee ennakkoon tehdyllä varauksella, sillä paikalle mahtuu vain tietty määrä autoja. Ilmoittautuminen on avoinna kaupungin nettisivuilla 17.10. asti.

Lisäksi alkuperäissuunnitelmasta poiketen Mamma Mia -elokuvan näytös on nyt avoin myös henkilöautoille.

Illan aikana esitetään kaksi musikaalia.

Ensimmäinen näytös alkaa kello 18.30. Elokuvana on muun muassa Slummien miljonäärin ohjaajan Danny Boylen Yesterday vuodelta 2019. The Beatlesin musiikin siivittämässä elokuvassa muusikko Jack huomaa maailman unohtaneen yhtyeen ikivihreät kappaleet ja alkaa esittää niitä ominaan. Elokuvan ikäraja on 7.

Toisessa näytöksessä kello 21.30 nähdään musikaali Mamma Mia vuodelta 2008. Abban musiikkia ja suhdedraamaa yhdistelevä elokuva valittiin ohjelmistoon kangasalalaisten nuorten äänestyksen pohjalta.

Elokuvien äänet lähetetään tapahtumassa suoraan auton radioon, joten ohikulkijoiden ei tarvitse huolehtia aiheutuvasta metelistä. Järjestäjien mukaan drive in -elokuvissa kannattaa ottaa huomioon auton malli ja auton väkimäärä, sillä takapenkiltä näkymä voi olla huono.

Kaupungin taannoisen osallistuvan budjetoinnin äänestyksen kärkeen noussut elokuvatapahtuma järjestetään Pikkolan tapahtumakentällä Finnentien varressa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?