Tartu Elinvoima ja yrittäjyys -teemaan – tuhti lukupaketti julkaistaan keskiviikkona

Elinvoima ja yrittäjyys -teema ilmestyy printtilehdessä 27.10. Verkossa teemaan liittyviä juttuja on luettavissa lokakuun loppuun asti.

Elinvoima ja yrittäjyys -teemasta voit lukea kiinnostavista paikallisista yrityksistä ja elinvoimaisista ilmiöistä lähelläsi. Verkossa aloitimme teemaviikon jo lauantaina 23.10. ja julkaisemme uutta teemasisältöä kuluvan viikon aikana aina lokakuun loppuun saakka. Printtilehdessä voit tarttua teemasivuihin 27. lokakuuta.

Julkaisemme teeman kaikki jutut verkossa omaan pakettiinsa, joka julkaistaan verkkosivuillamme keskiviikkona 27.10. Juttupaketti täydentyy tämän jälkeenkin uusilla sisällöillä. Käy tutustumassa teeman sisältötarjontaan verkkosivuillamme!

Koronan hellittäessä otettaan yritykset uskaltavat katsoa tulevaisuuteen uusin silmin. Kiinnostavat tarinat kantavat aina. Tartu tuhtiin lukupakettiimme niin verkossa kuin printissäkin!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?