Joulukalenteriin kaivataan Kangasalla lisää materiaalia – kalenteri heijastetaan taas pääkirjaston kelloseinään

Kutooko mummosi? Veisteleekö pappasi pajupillejä? Rustaako naapurin täti runoja? Kangasalan kulttuuripalvelut etsii materiaalia koko kaupungin yhteiseen joulukalenteriin. Kangasalan joulukalenteri heijastetaan jo kolmatta kertaa pääkirjaston kelloseinään.

Vuonna 2019 joulukalenteri tuotettiin nuorten tekemästä materiaalista, ja vuonna 2020 vuorossa olivat Kangasalan varhaiskasvatuksen lapset. Tänä vuonna joulukalenteri kootaan ikäihmisten luomista materiaaleista. Valokuvat, käsityöt, runot, taideteokset ja kaikki siltä väliltä ovat tervetulleita.

Mediataiteilija Niko Tiainen koostaa materiaalista joulukalenterin, joka pyörii kirjaston kelloseinällä 1.12.–26.12. Ilmianna siis läheisesi työ, tai osallistu itse mukaan luomaan joulutunnelmaa koko kaupunkiin.

Haku on auki ainoastaan 14.11. asti, joten toimi nopeasti. Materiaalia voi toimittaa joko suoraan sähköpostiin valokuvana tai ottaa yhteyttä kuvanottoa varten Kangasalan alueella. Yhteydenotot kulttuurituottajaharjoittelija Eino Natrille numeroon 040 154 5941 tai sähköpostitse kulttuuripalvelut@kangasala.fi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?