Ruutanan uuteen monitoimitaloon pääsee pian tutustumaan

Ruutanan uuden monitoimitalon avajaisia vietetään lauantaina 27.11. kello 10–15 osoitteessa Haapatie 1.

Kaikille avoimia avajaisia vietetään teemalla Ruutanan monitoimitalo tutuksi. Avajaispäivänä tiloja esittelevät niiden käyttäjät ja talossa toimivat seurat ja yhdistykset. Tapahtuman avaa Kangasalan valtuuston puheenjohtaja Hanna Laine. Lisäksi puhujina kuullaan sivistyslautakunnan puheenjohtaja Soili Uotila-Välimäen ja Ruutanan varhaiskasvatusyksikön johtajan Tarja Luurin puheet.

Urheiluseura Kangasalan Urheilijat KU-68 järjestää talon liikuntasalissa toiminallista ohjelmaa, lisäksi Kangasalan liikkuva nuorisoauto Kyläkolli ja Kirjastoauto Konsta kurvaavat paikalle. Päiväkodin vanhempainyhdistyksen kahviosta voi ostaa kahvia ja kuumaa juotavaa, lisäksi talon tiloihin ja pihaan voi tutustua.

Avajaiset järjestetään hybridimallilla, joten niihin on mahdollista osallistua myös striimin välityksellä. Striimattua lähetystä pääsee seuraamaan Kangasalan kaupungin YouTube-kanavalla lauantaina 27.11. kello 10 alkaen. Suora linkki striimiin https://youtu.be/Z996BYzGWiQ. Lähetys on katsottavissa myös tapahtuman jälkeen kaupungin videoviestinnän kanavilla.

Alueella on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja, ja ajoneuvot voi joutua jättämään kauemmas talosta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?