Maskipakko palaa seudulliseen joukkoliikenteeseen torstaina

Pirkanmaan Ely-keskus on linjannut, että myös Ely-keskuksen hankkimaan seudulliseen joukkoliikenteeseen palautetaan maskipakko 9.12. alkaen. Tampereen kaupunkiseudun Nysse-liikenteessä maskipakko astui uudelleen voimaan jo 3. joulukuuta.

Maskipakko koskee 12 vuotta täyttäneitä matkustajia. Maskipakosta voivat poiketa vain sellaiset matkustajat, jotka eivät terveytensä vuoksi voi käyttää maskia.

Maskipakon palauttamisella myös Pirkanmaan Ely-keskuksen alueen seudulliseen joukkoliikenteeseen pyritään entistä tehokkaammin estämään koronavirustartuntojen leviämistä maakunnassa. Ely-keskuksen mukaan maskipakko on luonteva jatke Nysse-liikenteen käytännölle varsinkin, kun matkustusaika seutuliikenteessä usein on lähiliikennettä pidempi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?