Vuoden 2021 parhaat joululahjat koko perheelle

Etsitkö joululahjaa puolisollesi, ystävällesi tai lapsillesi? Joululahjan valitseminen voi olla yllättävän haastavaa. Tärkeintä on, että lahja sopii saajalleen ja kestää aikaa. Kun hankit laadukkaita lahjoja, niistä on iloa vuosikausiksi.

Tänä jouluna paketteihin kääritään hienoja ja käytännöllisiä esineitä, joita ei vielä löydy ihan jokaisesta kodista. Tähän artikkeliin olemme koonneet erinomaisia lahjavinkkejä, joilla ilahdutat läheisiäsi.

1.      Lastenhuoneen matto lahjaksi lapsiperheeseen

Lasten matto on erinomainen lahja lapsiperheelle. On kivaa, kun lapsen lempiasiat näkyvät myös lastenhuoneen sisustuksessa. Hienosti kuvioitu matto tuo iloa lapselle joka ikinen päivä. Liikennematto inspiroi lapsia leikkimään. Mikä olisikaan mukavampaa kuin kurvailla pikkuautoilla ympäri liikennemattoa! Kuvan liikennematossa on turvallinen kumipohja, jonka ansiosta se pysyy hyvin paikallaan. Tuppu-Kalusteen verkkokaupasta saat liikennematot ja muut lasten matot edullisesti ja nopealla toimitusajalla.

Tuppu-Kalusteen valikoimasta löytyy laaja valikoima eri kokoisia ja mallisia mattoja, eli sopivia vaihtoehtoja löytyy niin pieniin kuin isoihinkin lastenhuoneisiin. Monissa matoissa seikkailee yksisarvisia, dinosauruksia ja muita lasten suosikkihahmoja. Helppohoitoisuus on tärkeä ominaisuus lapsiperheen matoissa. Matalanukkaiset matot ovat helppohoitoisia ja helppo pitää puhtaana. Valikoimassa on sekä kirkkaanvärisiä mattoja että hillitymmän värisiä, joten löydät varmasti vaihtoehdon, joka sopii myös kodin muuhun sisustukseen.

2.      Riisikeitin lahjaksi riisiruokien ystävälle

Riisikeitin on kätevä apuväline riisiruokien ystävälle. Riisi valmistuu siinä itsestään, ja laite pitää ruoan lämpimänä pitkään. Enää ei tarvitse seisoskella hellan vieressä vahtimassa, että vesi ei kiehu kattilasta yli, vaan voi huoletta puuhailla muuta riisin valmistuessa.

Riisikeitintä ei vielä löydy kovin monesta taloudesta, joten se on senkin takia kätevä lahjaidea. Monikäyttöisessä riisinkeittimessä voi valmistaa myös puuroa ja kasviksia. Luurinetin verkkokaupasta löydät riisikeittimet sekä modernimpaan että vintage-tyyliseen sisustukseen.

3.      Ryhmä Hau -lelut

Televisiosta tuttu Ryhmä Hau on monen 2–6-vuotiaan lapsen suosikkiohjelma. Sen lisäksi, että sarjaa katsotaan televisiosta, sen hahmot tulevat usein seikkailemaan lasten omiin leikkeihin. Siksi nämä lelut löytyvätkin hyvin monen lapsen lahjatoivelistalta.

Suomen suurin Ryhmä Hau -lelujen tuotevalikoima on Lasten24.fi verkkokaupassa. Valikoimassa on esimerkiksi pehmoleluja, autoja, figuureja, palapelejä ja paljon muuta. Lelujen lisäksi Lasten24.fi:stä löydät myös Ryhmä Hau -aiheiset pehmeät paketit, kuten pyyheliinat, pussilakanat ja torkkupeitot. Tässä on lahja, josta pieni Ryhmä Hau -fani varmasti ilahtuu!

4.      Vaimolle tai äitille lahjaksi Isla timanttisormus

Tamperelaiselta Kultasepät Andreasenilta löydät upeat Isla-timanttisormukset vaimolle tai äidille. Sormus saa varmasti liikutuksen kyyneleet kohoamaan lahjansaajan silmiin. Malliston sormuksia on saatavilla eri kullan sävyissä, joten jokaiseen makuun löytyy sopiva. Sormukset valmistetaan Tampereella tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaan, joten sormuksen hankintaa ei kannata jättää ihan viime tippaan.

Vintage-vaikutteinen Isla-sormusmallisto on julkistettu kevättalvella 2021. Sormuksissa yhdistyy kauniisti trendikkyys, käytettävyys ja menneiden aikojen tunnelma. Tämä on täydellinen lahja kaikille romantikoille!

5.      Käytännöllinen joululahja lomalle haikailevalle: Matkalaukku tai lentolaukku

Pitkään on eletty poikkeusaikoja, jolloin matkustamaan ei ole päässyt tavalliseen tapaan. Kun rajoitukset hellittävät, ihmisillä on kova hinku päästä jälleen matkustelemaan. Ja reissulle tarvitaan tietysti uusi laukku! Lentolaukku sopii lyhyemmille reissuille, kuten risteilyille. Siihen mahtuu noin yhden viikonlopun tavarat ja vaatteet. Matkalaukut ovat isompia, joten ne ovat käteviä pitemmille reissuille lähdettäessä.

Matka- tai lentolaukku on täydellinen lahja reissaamisesta tykkäävälle henkilölle. Se on tarpeellinen, käytännöllinen ja pitkäikäinen tuote. Matka- tai lentolaukku on mainio lahjaidea myös nuorelle. Laadukas laukku palvelee käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Laukkuni.fi-verkkokaupasta löydät laadukkaat ja hyväksi havaitut merkit ja mallit Samsonitelta, American Touristerilta ja Cavalierilta.

6.      Isovanhemmille lahjaksi puhelimen kuoret lapsenlapsen kuvalla

Omakuori.fi:ssä voit itse suunnitella suojakuoret puhelimeen. Tämä on erinomainen lahja esimerkiksi isovanhemmille. Voit painattaa kuoreen vaikkapa lapsenlapsen kuvan. Näin kuva kulkee kätevästi mukana kaikkialle ja isovanhempi voi helposti palata muistoissaan yhteisiin hetkiin. Valikoimasta löytyy eri mallisia suojakuoria suosituimmille puhelinmalleille.

Kuoreen voi painattaa kuvan tai tekstin tai niiden yhdistelmän. Helppokäyttöisellä editorilla painatuksen suunnitteleminen on yksinkertaista ja nopeaa. Saat tehtyä helposti uniikit puhelimen suojakuoret, jollaisia ei varmasti muilta löydy!

7.      Naiselle lahjaksi kotimainen Kohinoor-timanttikoru

Kohinoor-timanttikoru on upea lahjaidea naiselle. Korut ovat uskomattoman kauniita ja siroja muotoilultaan. Nämä ajattoman kauniit korut säilyvät sukupolvelta toiselle. Kohinoorin korut ovat aina kotimaista käsityötä, ja ne valmistetaan Hämeenlinnassa. Pirkan Kellon Kohinoor-korujen valikoimasta löydät niin sormukset, korvakorut kuin riipuksetkin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?