Kysely: Paljonko käytät euroja ilotulitteisiin vuodenvaihteessa?

Ilotulitteiden käyttäminen on sallittua ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta uudenvuodenaattona iltakuudesta aamukahteen.

Uudenvuodenaattona taivaalla välkkyy ja paukkuu tänäkin vuonna. Millä summalla hankit raketteja ja muita ilotulitteita?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentit (2)

  1. petrikaski

    Rakettien ampuminen pitäisi säätää vain ammattilaisten oikeudeksi. Josko silloin ammuttaisiin sallittuina aikoina. Pälkäneen keskustassa torin luona ammuttiin jo 29.12 ensimmäiset laittomat ammunnat. Raketit tulisi ampua keskustan ulkopuolella määrätyillä pelloilla ja tästä tulisi ilmoittaa etukäteen esim. ShL:ssä. Vaaditaan valvontaa niin viranomaisilta kuin vanhemmilta.

    • Marja-Leena Ruuhi

      Tätä asiaa koskeva kansalaisaloite, joka keräsi yli 65 000 allekirjoitusta, on maannut eduskunnan talousvaliokunnassa jo kolmatta vuotta. Niillä kuulemma pitää niin kiirettä koronan takia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?