Kerro meille noloimmat somemokasi: Nopeasti näpytellessä sattuu ja tapahtuu?

Hups, mitenkäs se nyt noin meni…?

Someaika saa aikaan välillä myös noloja tilanteita. Lähtikö viesti väärälle henkilölle? Tuliko ladattua Facebookiin jotain sellaista, mitä ei olisi alun perin pitänyt ladata? Tulkitsiko vastaanottaja viestisi aivan väärin?

Keräämme verkkokyselyssä lukijoillemme sattuneita somemokia. Onko sinulle joskus sattunut niitä? Millaisia? Käy kertomassa! Mokia saatetaan julkaista lehdessä nimettömänä.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?