Sahalahden ja Luopioisten terveysasemien sairaanhoitajavastaanotot suljetaan loppuviikoksi

Luopioisten ja Sahalahden terveysasemien sairaanhoitajavastaanotot suljetaan 18. helmikuuta asti. Terveysasemien sairaanhoitajat työskentelevät tämän ajan keskusterveysasemalla.

Sulut tehdään koronatilanteen vuoksi. Pälkäneen ja Kangasalan terveyspalveluiden henkilökunnalla on runsaasti sairauspoissaoloja. Samaan aikaan koronapandemian aiheuttama palveluntarve jatkuu korkeana. Suluilla turvataan päivystys, kiirevastaanotto ja hengitystieinfektiopoliklinikan toiminta.

Asiakkaille, joiden vastaanottoaika perutaan, ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lääkärivastaanotot pyritään toteuttamaan normaalisti. Neuvolatoiminta jatkuu, ja neuvontapisteet pysyvät avoinna. Terveyskeskusavustajat jatkavat normaalisti työpisteissään ja pyrkivät vastaamaan oman terveysaseman puheluihin.

Koronaviruksen 14 vuorokauden ilmaantuvuus on Kangasalla 1214 100 000 asukasta kohden. Pälkäneellä vastaava luku on 311.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?