Yhteisvastuukeräyksestä – ”Lahjoita mulle huominen”

Maailman suuria ongelmia, joita juurikin nyt on päällämme ja jotka osaltaan lisäävät jo ennestäänkin koronan vuoksi ahdistuneiden ihmisten olotilaa, tulisi ratkaista sanoin ja teoin, mutta ne tuntuvat olevan kadoksissa.

Meillä tulisi olla avoimet silmät, joilla nähdä ja kuulevat korvat, joilla kuulla mitä tarvitaan. Välinpitämättömyys ja itsekkyys ovat vallitsevina arvoina, rakkauden sijaan.

”Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.” (Joh.13:35).

Vastuu maailman hoitamisesta seuraaville sukupolville kuuluu Jumalalta saatuun tehtävään. Jumalan työtovereina meidän tulisi elää rauhassa ja sovinnossa toistemme kanssa.

Johanna Raitanen.

Jokainen ihminen on Jumalalle mittaamattoman arvokas, ja koska lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus, tulisi aikuisten luoda uskon ja luottamuksen ilmapiiriä parempaan huomiseen. Taivaallisen Isän käytössä, rukoillen ja lähimmäisistämme huolta pitäen saamme yhdessä elää Rakkaan Luojamme meille antamaa elämää.

Yhteisvastuulla kurotaan tänä vuonna takaisin nuorten menetyksiä, joita pandemia on aiheuttanut. Yhteisvastuukeräyksen tuotolla hankitaan lisää turvallisia aikuisia ja mielenhyvinvointia edistäviä tekijöitä nuorten elämässä Suomessa ja maailmalla.

 

Johanna Raitanen

diakoni

Yhteisvastuun keräyspäällikkö

Kangasalan seurakunta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?