Jehovan todistajat kutsuvat Pälkäneen alueen asukkaita kevään muistojuhlaan

Perjantaina 15. huhtikuuta Jehovan todistajat kokoontuvat vuoden tärkeimpään tilaisuuteensa, Jeesuksen kuoleman muistojuhlaan.

Lauantaina 19. maaliskuuta alkaneen maailmanlaajuisen kampanjan aikana Jehovan todistajat kutsuvat myös Pälkäneen alueen asukkaita kanssaan tämän kevään muistojuhlaan. Esimerkiksi Jehovan todistajien Pälkäneen seurakunta järjestää muistojuhlan perjantaina 15. huhtikuuta valtakunnansalilla osoitteessa Luopioistentie 11 alkaen kello 20.30. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, eikä niissä kerätä rahaa. Halutessaan tilaisuuksiin voi osallistua myös videoneuvottelupalvelun välityksellä tai puhelimitse.

Viime vuonna muistojuhlaan osallistui maailmanlaajuisesti ilman fyysisiä kokoontumisia yli 21 miljoonaa henkilöä. Läsnäolijoita oli enemmän kuin koskaan aiemmin Jehovan todistajien toiminnan historiassa. Suomessa järjestetyissä virtuaalisissa tilaisuuksissa oli läsnä noin 28 000 henkilöä.

Valtakunnansaleilla on voimassa kasvomaskisuositus. Muistojuhlassa pidettävässä puheessa tarkastellaan Jeesuksen kuoleman merkitystä ja vastataan Raamatun perusteella siihen, miksi Jeesuksen piti kärsiä ja kuolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?