Peruskorjattava Kyötikkälän urheilukenttä poistui käytöstä

Kyötikkälän urheilukentän peruskorjauksen rakennustyöt ovat käynnistyneet Kangasalla. Urheilukenttä on poissa käytöstä rakentamisen aikana. Rakentamisen arvioitu valmistumisajankohta on 3. heinäkuuta.

Rakennusurakkaan kuuluu Kyötikkälän urheilukentän päällysteiden ja suorituspaikkojen uusiminen. Työt sisältävät muun muassa nykyisten päällysteiden ja rakenteiden poistoa, maaleikkauksia, rakennekerroksien ja kuivatusrakenteiden rakentamista, uusien päällysteiden ja kiinteiden varusteiden asentamista sekä viherrakennustöitä.

Liikuttaessa työmaan lähialueella pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta.

Rakennusurakan pääurakoitsijana toimii Unisport Infra Oy ja rakennuttajakonsulttina Welado Oy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?