Kesälehden teko pian loppusuoralla – juttuvinkit ja menotiedot ehtivät silti vielä mukaan

Sydän-Hämeen Lehden toimitus on jo matkalla kohti kesää perinteisen Kesälehden kokoamisen merkeissä. Tiedätkö hyvän juttuaiheen, paikan tai henkilön, josta kannattaisi kertoa Kesälehdessä muillekin?

Ota yhteyttä SHL:n toimitukseen vaikka sähköpostilla toimitus@shl.fi ensi maanantaihin eli 23. toukokuuta mennessä. Voit toki tavoitella lehden väkeä myös puhelimella.

Muistathan, että toimitus kokoaa parhaillaan myös Pälkäneellä ja Kangasalla järjestettäviä kesän menoja ja tapahtumia yksiin kansiin Kesälehden mukana jaettavaan koko kesän kattavaan tapahtumalistaukseen.

Suunnitellut kesätapahtumat kannattaa siis syöttää koko kesän osalta MeNyt-palveluun viimeistään nyt. Maanantaihin 23.5. klo 12 mennessä palveluun ilmoitetut tapahtumat poimitaan automaattisesti mukaan menokalenteriin, sen jälkeen saapuneita tietoja ei enää välttämättä saada mahtumaan mukaan.

Kesälehti ilmestyy keskiviikkona 1. kesäkuuta, ja siihen liittyvä tapahtumakalenteri kootaan pitkälti MeNyt-palvelun pohjalta. Mikäli palvelu ei ole aktiivisessa käytössä ja/tai tapahtumien syöttäminen tuottaa vaikeuksia, voit ilmoittaa kesän tapahtumia Sydän-Hämeen seudulta myös lähettämällä tiedot sähköpostilla toimitus@shl.fi maanantaihin viimeistään 23.5. kello 12 mennessä. Jos olet jo jotakin reittiä ilmoittanut meille kesämenotietosi, asiat ovat jo varsin aurinkoisesti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?