Pälkäne uusii kuntalaiskyselyn – tulokset julki syksyllä talousarviotyön tueksi

Pälkäneen kunta keräsi viime kesänä pohjatietoa strategia- ja kehittämistyöhön kuntalaiskyselyllä. Tänä kesänä kysely toistetaan, mutta typistettynä niin, että strategiaan liittyvät kysymykset on poistettu. Kysymyksen kohteina ovat muun muassa vastaajan tärkeimmiksi koetut asiat ja  omat tulevaisuudennäkymät Pälkäneellä sekä kunnan talouteen ja hallintoon liittyvät seikat.

Kunnan mukaan kyselyyn toivotaan mahdollisimman paljon vastaajia eri ikäryhmistä ja eri puolilta Pälkänettä, jotta kuntalaiset olisivat edustettuina vastaajissa mahdollisimman laajasti ja tulokset edustaisivat kattavasti pälkäneläisten sekä vapaa-ajan asukkaiden näkemyksiä ja kokemuksia kunnan vetovoimasta, viihtyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Kuntalaiskyselyn tulokset julkistetaan syyskuun alussa ja kyselyn antia tullaan hyödyntämään kunnan kehittämis- ja talousarviotyössä.

Kysely on avoinna kunnan verkkosivuilta löytyvän linkin kautta 3.6. ja 21.8. välisenä aikana. Kuntalaiskysely on myös mahdollista täyttää paperiversiona kunnantalon asiakaspalvelupisteessä ja Luopioisten kuntainfossa. Asiakaspalvelu ja kuntainfo ovat kuitenkin suljettuina 4.–24. heinäkuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?