Kirkon keskusteluapu päivystää koko kesän – yleisimpiä keskustelunaiheita ihmissuhteet, hyvinvointi ja arjen tilanteet

Kirkon keskusteluapu on tavoitettavissa koko kesän. Keskusteluapuun voi soittaa, chatata, kirjoittaa nettipäivystäjälle, tai laittaa kirjeen. Kirkon keskusteluapuun voi ottaa yhteyttä, kun jokin asia painaa mieltä. Evankelis-luterilaisen kirkon tiedotteen mukaan viime aikoina yleisimpiä keskustelunaiheita ovat olleet ihmissuhteet, hyvinvointi ja arjen tilanteet.

Kirkon keskusteluavun Palveleva puhelin päivystää joka ilta kello 18−24 ja Palveleva chat maanantaista perjantaihin kello 12−20, pois lukien juhannuksesta heinäkuun loppuun, jolloin Palveleva chat päivystää kello 16–20. Palvelevaan nettiin voi kirjoitella mihin ajankohtaan tahansa.

Päivystäjät ovat kirkon koulutettuja vapaaehtoisia tai työntekijöitä eri puolilla Suomea. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia ja nimettömiä. Tarkemmat yhteystiedot eri palveluihin löydät osoitteesta www.kirkonkeskusteluapua.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?