Kutsunnat Pälkäneellä jo elokuussa, Kangasalla lokakuussa – vuorossa pääosin vuonna 2004 syntyneet

Pirkanmaan aluetoimisto järjestää Pirkanmaalla Puolustusvoimien kutsuntatilaisuuksia elo- ja joulukuun välisenä aikana.

Pälkäneellä kutsunnat pidetään perjantaina 26. elokuuta alkaen kello 9. Paikkana on kunnantalo Keskustiellä. Kangasalla kutsunnat ovat vuorossa torstaina 13. lokakuuta – Pitkäjärven koululla Vatialassa pidettävä tilaisuus porrastetaan sukunimien aakkosjärjestyksen mukaan kahdessa osassa järjestettäväksi kello 9 ja kello 12. Paikalla tulisi olla varttia ennen tilaisuuden alkua.

Pääosin kutsuntavuorossa on vuonna 2004 syntyneiden ikäluokka.

Puolustusvoimien mukaan kutsunnanalaisen tulee osallistua kutsuntatilaisuuteen henkilökohtaisesti, jollei häntä ole vapautettu läsnäolovelvollisuudesta esimerkiksi vaikean vamman tai sairauden vuoksi. Jos kutsunnanalainen opiskelee kaukana kutsuntapaikkakunnalta tai hänellä on muu perusteltu syy, hän voi aluetoimiston suostumuksella osallistua muuhun saman vuoden kutsuntatilaisuuteen kuin siihen, johon hänen kutsuntakuulutuksen mukaan on osallistuttava.

Kutsunnanalainen velvoitetaan palveluskelpoisuuden selvittämiseksi osallistumaan kutsuntaa edeltävään terveystarkastukseen terveyskeskuksessa tai muussa tarkastukseen soveltuvassa paikassa kutsuntavuonna.

Kutsuntatilaisuudessa on myös valmistauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

 

Lue myös:

Tiistaiaamuna kunnantalolla pidetään kutsunnat – mitä niissä tapahtuu?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?