Poliisi tutkii palaneen autiotalon tulipaloa rikoksena

Poliisi tutkii Saarenmaantiellä Kangasalla viime viikonloppuna palaneen autiotalon tulipaloa rikoksena.

Poliisi sai iltapäivällä lauantaina 20.8. kello neljän jälkeen hätäkeskuksen välittämänä tiedon Saarenmaantiellä Kangasalla palavasta vanhasta autiotalosta. Poliisin mukaan asiassa tehdyn palonsyyntutkinnan perusteella tulipaloa on syytä epäillä tahallaan sytytetyksi.

Saarenmaantiellä sijainnut noin 50 neliömetrin hirsirakennus sekä sen lähistöllä sijainnut ulkorakennus olivat poliisin ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle jo täysin palaneet ja päärakennuksesta vain kaksi seinää pystyssä. Rakennus oli asumaton eikä tulipalossa aiheutunut henkilövahinkoja.

Tulipalolle ei ollut palon olosuhteissa havaittavissa luonnollista syytä ja poliisi tutkii asiaa vahingontekona. Asiasta mahdollisesti havaintoja tehneitä henkilöitä pyydetään ilmoittamaan tietonsa Sisä-Suomen poliisilaitokselle joko puhelimitse numeroon 0800 90022 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?