Koulujen yhteisessä urheilupäivässä kannustettiin kaveria täysin palkein – katso laaja kuvagalleria iloisesta tapahtumasta

Aitoon ja Luopioisten kirkonkylän koulut kokoontuivat tiistaina yhteisiin urheilukisoihin Luopioisten urheilukentälle. Aamupäivän aikana kentällä miteltiin paitsi yleisurheilulajeissa, myös leuanvedossa, roikunnassa, saappaanheitossa ja jalkapallon pujotteluradalla.

Onnistuneet suoritukset eivät jääneet ainakaan kannustuksesta kiinni, sillä kaveria kannustettiin kentän ja juoksuradan reunalla täysin palkein.

– Yleisurheilu on hauskaa, varsinkin kavereiden kanssa. Koulussa olemme yleisurheilleet paljonkin, Antti Kallioinen kirkonkylän koulusta tuumaili.

Urheilupäivänä Antti heitti saapasta komeille lukemille. Hieman eksoottisempi urheilulaji ei ollut hänelle ihan outo tuttavuus.

– Saappaanheittoa meillä on koulussa ollut aiemminkin.

Kirkonkylän koululaiset Olavi Mattila ja Atte Lindholm lisäävät, että yleisurheilu on heidänkin mielestään ihan hauskaa. Olavikin oli ennättänyt saappaanheittoon, ja Aten urheilupäivän ohjelmassa oli sekä lyhyen että pidemmän matkan juoksua.

Katso kuvagalleria liikunnan riemusta: