Sika, tarjoukset ja avoimet ovet – Pimeen kaupan ilta aktivoi Onkkaalan

Onkkaalassa on luvassa jälleen yksi vuoden vilkkaimmista perjantai-illoista. Kivijalkayrittäjien tempaus Pimeen kaupan ilta pitää yritysten ovia avoinna tavallista pidempään, ja firmoissa ladataan paukkuja illan teeman mukaisesti myös pimeisiin tarjouksiin. Ilta myös avaa ovia liikkeisiin: monin paikoin vietetään samalla avointen ovien iltaa.

Vaikka kahviloissa ja ravintoloissa ilta on huomioitu erikoistarjouksin, liikkeellä olijat pääsevät paikoin nautiskelemaan myös K-Raudan perinteisen sikatarjoilun kaltaisista ilmaisista tarjottavista. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi kasvomaalausta Kostiakeskuksessa, valotaidetta Pajuparvella ja uuden mittarikentän avajaiset Aapiskukolla.

Illan aikana on mahdollista poiketa myös eurotrance-ulkoilmakonsertissa Pälkäneen katukappelin edustalla ja aistia kuumaa salibandytunnelmaa Kostia-areenalla ”SH Classicon” eli SB Lujan ja KU-68:n kohtaamisessa.

Huipennuksena Pälkäneen urheilukentällä nähdään tulitaiteilija Tintti Mikkosen valoisa tuliesitys kello 20. Ohjelmassa on koko perheelle sovitettu maksuton esitys, jonka juuret ovat Särkänniemen karmivan karnevaalin hengessä. Vielä tämänkin jälkeen iltaa on kuitenkin mahdollista jatkaa esimerkiksi Nuijantalon karaokessa ja karaoketansseissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?