Joulunavauksen ympärillä etsitään Joulun ihmettä

Pälkäneen Joulunavauksen osana järjestetään tänä vuonna Onkkaalassa Joulun ihme -hyväntekeväisyystempaus. Paikallisten kivijalkayrittäjien ideoiman tempauksen tarkoituksena on tarkoituksena tarjota eväitä jouluun myös niihin koteihin, joissa joulun tuoma taloudellinen menoerä tekee juhlan vietosta vaikeaa tai jopa mahdotonta.

Joulun ihmeessä paikalliset yrittäjät lahjoittavat yhdessä kolmeen pälkäneläiskotiin jouluaiheisen lahjasäkin, joista yksi varustellaan etenkin lapsiperhettä ajatellen.

Voit vinkata tempausväelle, kenellä olisi tarve Joulun ihme -joulusäkille. Jätä vinkkisi oheisen sähköisen lomakkeen avulla tai käy pudottamassa se paperilapulla Sydän-Hämeen Lehden toimituksen postiluukusta 15.12. mennessä. Jos jätät ehdotuksesi paperilla, muista laittaa mukaan paitsi perustelu myös vinkinantajan yhteystiedot.

Kuka kohteeksi Joulun ihmeelle?
Pälkäneen joulunavauksen hengessä paikalliset yrittäjät lahjoittavat jouluaiheisen lahjasäkin kolmeen pälkäneläiskotiin. Säkeistä yksi korvamerkitään lapsiperheelle. Kerro joulunavausväelle, kuka erityisesti olisi joulusäkin tarpeessa!
Miksi juuri hänelle/heille?
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?