Sydän-Hämeen Lehden paperilehden tilaushinnat nousevat

Digitilausten hinnat eivät muutu, ja 12 kuukauden jatkuva digitilaus maksaa jatkossakin 75 euroa. Digitilaus on tulevaisuudessakin edullisin tapa tilata Sydän-Hämeen Lehti. (Kuva: Helena Mäkinen)

Sydän-Hämeen Lehden paperilehden tilaushintoihin tulee joulukuussa tavallista suurempi korotus. Hintojen nousun taustalla ovat paperilehden kasvaneet tuotantokustannukset. Nousseet jakelu- ja painohinnat ovat lisänneet lehden kuluja merkittävästi vuodentakaisesta.

Uusi hinnasto astuu voimaan 1. joulukuuta. Painetun lehden ja digilehden sisältävä täystilaus maksaa jatkossa 129 euroa vuodessa, kun aiempi hinta on ollut 101 euroa vuodessa. Jatkuva täystilaus kuuden kuukauden laskutusvälillä maksaa jatkossa 74 euroa ja kolmen kuukauden laskutusvälillä 44 euroa. Suurin osa Sydän-Hämeen Lehden tilaajista tilaa 12 kuukauden jatkuvaa täystilausta.

Tilaushinnat eivät muutu kesken tilausjakson. Nykyisten voimassa olevien tilausten hinta nousee vasta uuden tilausjakson alkaessa uudella laskulla ja suurimmalla osalla tilaajista vuoden 2023 puolella.

Digitilausten hinnat eivät muutu, ja 12 kuukauden jatkuva digitilaus maksaa jatkossakin 75 euroa. Digitilaus on tulevaisuudessakin Sydän-Hämeen Lehden kaikista edullisin tilausmuoto.

Jo nyt Sydän-Hämeen Lehteä lukee diginä shl.fi:ssä ja lehden uutissovelluksessa noin 13 300 ihmistä joka viikko, mikä on enemmän kuin paperilehden viikoittainen lukijamäärä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?