Mitä iloa lemmikki tuo arkeesi? – Ilmoita meille lemmikistäsi!

Mitä iloa lemmikki tuo arkeesi? Miksi päädyit juuri tiettyyn lemmikkiin? Mikä on ehkä yllättänyt lemmikin omistajana? Miksi juuri tämä lemmikki on sinulle ja/tai perheellesi paras? Miten lemmikki lisää hyvinvointiasi?

Jos asut Pälkäneen tai Kangasalan alueella, lähetä meille kuva lemmikistäsi, niin teemme mahdollisesti juttua sinusta ja lemmikistäsi. Voit myös viestissäsi vastata yllä oleviin kysymyksiin, niin voimme julkaista kuvia myös sellaisenaan.

Jätä meille nimesi ja yhteystietosi, eli puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä.

Pyrimme saamaan mukaan mahdollisimman monipuolisesti erilaisia lemmikkejä, joten ole reippaasti yhteydessä.

Voit lähettää kuvan ja jättää yhteystietosi osoitteeseen kati.paakkonen@shl.fi  .

Yksi kommentti

  1. Riitta Mukkulainen

    3,5 vuotta sitten tyttäreni soitti minulle: ”Aiti, haluatko koiran?” ”Haluan – en halua…” – Tytär: ”Laitanko kuvan?” ”Älä laita – no laita…” Ja se oli sitten menoa… Sekarotuinen, todella laiha -irlanninsetteriä muistuttava koira muutti Luopiosiin. Muutaman päivän olimme kotona ja menimme mökille Kuohijoelle. Viikon verran tutustuimme toisiimme – todella hyvät ruokahalut koiralla – kaikki mitä sai söi hyvällä ruokahalulla ja jos jotain jäi pöytään näppäränä koirana hyppäsi nuolemaan loput. Ja sitten yhtenä yönä katosi! Ei tullut vaikka kuina huutelin – jätin mökin kuistille ruokaa – ei käynyt syömässä… pari yötä meni – mutta nälkä toi koiran takaisin! Olin jo luullut ilveksen saaneen saaliin. No, tyttäreni tuli lasten kanssa käymään ja kuuli varaston alta pientä vikinää. Siellähän oli seitsemän koiranpentua! Heta-emo hoiti pennut hyvin ja kaikki saivat kodin, neljä on Luopioisissa ja kolme kauempana.
    Alkukommelluksista selvittyämme Hetasta tuli aivan upea koira, Hyvin on viihtynyt meillä ja nyt 95-vuotias äitini pitää Hetasta huolta herkkupaloilla – Hetasta on seuraa hänelle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?