Sydän-Hämeen Kesälehti on ilmestynyt

Sydän-Hämeen Lehden Kesälehti 2023 on ilmestynyt. Kooltaan sekä postilaatikko- ja luukkujakelultaan laaja kesän lukupaketti leviää tällä viikolla myös telinejakeluun Pälkäneen ja Kangasalan yrityksissä ja kesämatkailukohteissa.

Yhteensä satasivuisen Kesälehden sivuilla avautuu vilkas kesän maailma Sydän-Hämeessä: lehti esittelee runsaasti tähän kesään kuuluvia ihmisiä, paikkoja ja tapahtumia.

Sen sivuilta löydät runsaan tapahtumalistauksen esimerkiksi ammattikokki Heikki Ahopellon niksit grillaukseen, asiaa kalastuksesta, taustoitusta taidenäyttelyistä, kokemuksia hevosharrastamisesta, tutustumista kauppakissoihin ja kurkistuksen paikallisiin kesäteattereihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?