Väliviiva mukaan Kostia-areenan nimikylttiin? – Käy kertomassa mielipiteesi kyselyssä

Sosiaalisessa mediassa on virinnyt jälleen keskustelu siitä, pitäisikö Pälkäneen Kostia-areenan seinän nimikylttiin lisätä väliviiva. Nykyisellään areenan nimi on kirjoitettu muodossa ”Kostia areena”, eli ilman kieliopillisesti oikeata väliviivaa.

Mitä mieltä sinä olet? Miten Kostia-areenan nimi pitäisi nimikyltissä lukea? Käy vastaamassa kyselyyn!

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

Lue myös:

Miksei KOSTIA AREENA ärsytä tarpeeksi?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?