Popeda-kyselyyn vastanneilla kolme suosikkibiisiä yli muiden – ja niistäkin yksi ”omilla metriluvuillaan”

Pate Mustajärven Popedan jäähyväiset kiinnostivat lukijoita.

Manse- ja suomirockin jättiläisiin lukeutuva Popeda soitti nykykokoonpanossa viimeisen keikkansa viime viikonloppuna. Yhtyeen laulusolisti ja viimeinen alkuperäinen jäsen Pate Mustajärvi oli jo aiemmin ilmoittanut jättävänsä yhtyeen Ratinan stadionkonsertin jälkeen.

Suurkonsertti innosti Sydän-Hämeen Lehden nettilukijoita vastaamaan Popeda-aiheiseen kyselyyn, jossa selvitettiin myös ihmisten suosikkikappaletta yhtyeeltä.

Ylivoimaisesti parhaaksi Popeda-biisiksi äänestettiin Kuuma kesä. Yhtä selkeästi kakkoseksi sijoittui Tahdotko mut tosiaan ja kolmanneksi Punaista ja makeaa. Näiden kolmen takana erot pienenivät, mutta seitsemän suosikin kärjen täydensivät Viimeinen mohikaani, Kersantti Karoliina, Matkalla Alabamaan ja Elän itselleni.

 

Popedan keikalla oli ollut moni kyselyyn vastanneista. Niitäkin oli, jotka eivät sinne Mustajärven vetovuorolla ehtineet.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?