Lemetyn alueen kadunrakennustyöt alkavat

Lemetyn alueen kadunrakennustyöt alkavat viikolla 37. Rakennuskohteena on Vatialan kaupunginosassa sijaitseva Lemetyn uusi kaava-alue. Urakassa saneerataan nykyisen Mannakorventien alkuosuus ja rakennetaan uuden kaava-alueen kadut, puisto- ja jalkakäytävät sekä pyörätiet.

Lemetyn uuden kaava-alueen urakka-alue.

Urakkaan sisältyy katurakenteiden lisäksi vesihuoltoverkoston rakentaminen, sähkö- ja teleoperaattoreiden teettämiä töitä sekä Lemetyn alueen hulevesialtaiden rakentaminen ja Lahdentien suuntaisen melusuojauksen toteutus.

Työ aiheuttaa poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä urakka-alueella ja sen lähistössä. Urakoitsija tiedottaa työstä ja poikkeavista kulkureiteistä erikseen. Liikennejärjestelyt osoitetaan liikenteenohjauslaittein.

Rakennusurakan pääurakoitsijana toimii Hervannan Kaivin Oy ja rakennuttajakonsulttina Welado Oy. Urakan rakennustyöt valmistuvat alustavasti alkusyksystä 2025.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?