Pimeen kaupan ilta näkyy Onkkaalassa perjantaina

Vielä hetken aikaa aavistuksen verran hiomattomat Onkkaalantie ja Keskustie todistavat jälleen tavallista vilkkaampaa viikonlopun alkua tänä perjantaina.

Pimeen kaupan illan tempaus levittää tarjouksia ja ohjelmaa eri puolilla Onkkaalaa niin yrityksiin ja niiden liepeille kuin kunnantalon parkkipaikalle nousevaan yritystelttakyläänkin. Kello 16 alkavaan tapahtumaan on järjestetty runsaasti myös ruoka- ja juomatarjontaa.

Yritystelttakylässä illan ohjelma päättyy noin kello 19 Pirkanmaan Linedancersin tanssiesitykseen. Ryhmä tanssittaa yleisöä jo hieman sitä ennen, ja esityksen jälkeen julkistetaan vielä telttakylässä järjestettävän arvonnan tulokset.

Iltaa on mahdollista jatkaa Nuijantalolla, jossa pidettävän jatkoarvonnan tulokset julkistetaan puoli yhdeksän jälkeen. Sitten lavalle nousee Rock Band NMT.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?