Pälkäneen Matti Lepistö nähdään Ensitreffeillä alttarilla -ohjelmassa sen juhlakaudella

MTV:n Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähdään sen tiistaina alkavalla kymmenennellä tuotantokaudella pälkäneläisväriä.

Yksi kaikkiaan kuudesta osallistujasta on Pälkäneeltä kotoisin oleva Matti Lepistö.

– Aina uteliaasti elämään ja sen ilmiöihin suhtautuva mies toivoo vierelleen puolisoa, jolle merkityksellistä on ihan vaan tavallinen arki – jutustelu päivän tapahtumista kokkaillessa, pienet lämpimät hipaisut ohi mennessä ja telkkarin katsominen toisen kainalossa. Matti on erittäin perhekeskeinen, ja unelmiin kuuluukin oma talo, jossa toivottavasti joskus juoksentelee myös jälkikasvua, Lepistöä kuvaillaan ohjelman ennakkotiedoissa.

Elinikäistä kumppania etsivistä osallistujista muodostetaan parit, jotka tapaavat toisensa ensi kertaa vasta alttarilla.

Politiikan toimittajana nykyisin työskentelevä Lepistö on toiminut aiemmin muun muassa Sofia Vikmanin eduskunta-avustajana ja Sydän-Hämeen Lehden avustajana. Hän on ollut myös Pälkäneen vapaa-aikalautakunnan jäsen sekä varavaltuutettu kokoomuksen riveissä.

Ensitreffit alttarilla -sarjan kymmenes kausi alkaa MTV:llä tiistaina 10. lokakuuta. Asiantuntijoina nähdään katsojille ennestään tuttu kolmikko eli psykoterapeutti Tapani Alanen, pastori Kari Kanala ja ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa.

37-vuotias Matti Lepistö on mukana Ensitreffit alttarilla -ohjelman juhlakaudella. Kuva: MTV.

 

Lue myös:

Matti Lepistö aloitti eduskunta-avustajana