Joulu näkyy pian tapahtumissa eri puolilla Sydän-Hämettä

Perinteinen Pälkäneen joulunavaus Onkkaalassa muovautuu tänä vuonna uudenlaiseksi jouluperinteeksi, Jouluinen Pälkäne -tapahtumakokonaisuudeksi. Ohjelmatarjonnaltaan 8.–9. joulukuuta huipentuva Jouluinen Pälkäne tuo Onkkaalaan joulutorien tunnelman ja musiikin lisäksi koettavaksi muun muassa valometsän, paraatin ja Vuoden pälkäneläisen palkitsemisen. Samalla yritykset virittäytyvät tarjoamaan lahjaostoksille lähteville parasta pöytään.

Myös Aitoossa joulukausi avataan joulukuun toisena viikonloppuna.

Luopioisissa joulunavausta vietetään 2. joulukuuta, jolloin ennen torin joulukuusen valojen syttymistä puoliltapäivin on jo aamun aikana ehditty nauttia joulumyyjäisistä ja musiikkikahvilasta. Lisäksi ohjelmaa järjestetään muun muassa niin Pytingillä kuin Mikkolan Navetallakin.

Kangasalla joulukausi avataan jo 25. marraskuuta. Joulutunnelma nousee torin seudulla kello 11–16.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?